Srbija

Ponedeljak, 06.04.2020.

11:59

"Sledeće godine početak radova na izgradnji pruge Požega-Duga Poljana"

"Ovde ćemo raditi velike projekte", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Novom Pazaru.

Izvor: B92

Foto: TANJUG/ IRFAN LICINA/ bs

"Od sledeće godine očekujte odmah početak radova na izgradnji pruge Požega-Duga Poljana, čime bismo Pešter povezali sa Beogradom, a sa druge strane i sa Sarajevom“, kazao je Vučić.

Predsednik je dodao da će se graditi i brza magistrala Novi Pazar-Raška-Kraljevo.

Vučić je rekao da je u prethodnih nekoliko dana ukupno 248 kamiona sa srpskom robom poslato na Kosovo i Metohiju i istakao da nema nestašica bilo kojih proizvoda.

"Zadovoljan sam što i Albanci uzimaju naše brašno. Pustili smo sve što je trebalo, kao i oni, i tu nema velikih problema", rekao je Vučić novinarima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas pre podne u Novi Pazar, novo žarište virusa korona, gde je uručio deset kliničkih i tri transportna respiratora za novopazarsku bolnicu.

Tom prilikom rekao je da je u Novom Pazaru da bi rekao građanima tog grada, ali i Sjenice i Tutina, da smo svi zajedno u ovome, da je ponosan što je državi Srbiji svejedno da li je neko Bošnjak ili Srbin, jer su svi ljudi i država će svima pomoći da prebrodimo ovu krizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

21 h

Podeli: