Šta je ključ uspeha u biznisu u doba digitalne transformacije?

Preduzetnički menadžment je ključ uspeha u svetu koji se brzo menja, a startup način je alat potreban svakom preduzeću.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 13.07.2018.

11:53

Šta je ključ uspeha u biznisu u doba digitalne transformacije?

Mts Biznis centar je, u saradnji sa Startitom, u Novom Sadu ponovo okupio predstavnike malih i srednjih preduzeća na edukativnoj radionici koja je imala za cilj da predstavi izuzetno zanimljivu metodologiju Lean startup.

Zoja Kukić iz Startit-a, organizacije koja više godina unazad uspešno unapređuje privrednu zajednicu u Srbiji kroz brojne događaje, radionice i predavanja, je kroz primere uspešnih startup-ova i brzorastućih biznisa objasnila kako ovaj novi način razmišljanja može da primeni bilo koja firma iz bilo koje delatnosti ili oni koji tek imaju nameru da pokrenu svoj biznis.

Preduzetnički menadžment je ključ za uspeh u svetu koji se brzo menja a startup način je alat potreban svakom preduzeću kako bi razvilo svoje preduzetništvo i bilo efikasnije. Lean pristup menja detaljno planiranje sa eksperimentisanjem, intuiciju sa informacijama iz prve ruke i dugačke procese dizajniranja proizvoda sa više brzih iteracija.

"Put uspeha svake firme u doba digitalne transformacije određen je održavanjem kulture inovativnosti“, kaže Zoja.

Kompanije kao što su Facebook i Airbnb se nisu zaustavile posle svog prvog uspešnog proizvoda. One su nastavile da unose novine, iako suočene sa izuzetno jakom konkurencijom u vidu drugih startupova.

Ukoliko želite da saznate više o ovoj temi, prijavite se za učešće na narednoj radionici koju mts organizuje u Beogradu u mts Biznis centru 26 .jula.

Prisustvo je besplatno, a prijave se vrše na mail mtsbiznishub@telekom.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: