Kako izgleda nova najskuplja Corsa FOTO

Opel je obogatio ponudu modela Corsa novom top verzijom sa oznakom Ultimate.

Podeli
Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Kao što samo ime sugeriše, Corsa Ultimate je bogato opremljen automobil sa mnogim premijum detaljima i sadržajima koji su standardni deo ovog paketa.

Među njima su IntelliLux LED matrix farovi, Multimedia Navi Pro multimedijalni sistem, OpelConnect funkcije i automatski klima-uređaj, dok su sedišta presvučena "alkantarom".

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Multimedia Navi Pro dolazi sa 10-inčnim ekranom osetljivim na dodir i sadrži funkcije Apple CarPlay i Android Auto za povezivanje smartfon uređaja sa multimedijom, kao i glasovne komande za upravljanje telefonskim pozivima i navigacijom.

Pored toga, OpelConnect nudi mogućnost direktne veze sa službama za hitne intervencije u slučaju kvara vozila ili udesa na putu.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Kupcima modela Corsa Ultimate su na raspolaganju i grejana prednja sedišta, dok je vozačevo opremljeno električnim komandama za podešavanje u 6 smerova.

Radi ugodnije vožnje, automobil ima i grejani kožni volan.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Opel je najskuplju Corsu opremio i adaptivnim IntelliLux LED matrix farovima, za koje nemački proizvođač tvrdi da doprinose većoj bezbednosti u vožnji po mraku zahvaljujući LED svetlosnim elementima koji snop prilagođavaju trenutnim uslovima u saobraćaju.

Na kraju, ali ne i najmanje važno sa estetske tačke gledišta, treba napomenuti da se Corsa Ultimate standardno isporučuje sa 17-inčnim alu felnama.

Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Sva ova oprema i pogodnosti nisu jeftini, pa je automobil duboko zašao u cenovni razred vozila iz viših segmenata.

Prevedeno u brojeve, cena modela Corsa Ultimate u Nemačkoj startuje od 23.870 evra.

strana 1 od 59 idi na stranu