Promašio izlaz sa auto-puta, pa se okrenuo polukružno na pešačkoj pasareli VIDEO

Takođe je pokazao da je Suzuki Jimny veoma upotrebljiv terenac.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.04.2020.

10:00

Promašio izlaz sa auto-puta, pa se okrenuo polukružno na pešačkoj pasareli VIDEO
Screenshot YouTube

Suzuki Jimny se smatra "best buy" modelom za one kojima je potrebno malo, okretno terensko vozilo, po pristupačnoj ceni. Ipak, retko kome bi palo na pamet da ga preveze preko pešačke pasarele iznad auto-puta. Vozač iz Kine je pokazao da je i to moguće.

Nakon što je, prema sopstvenoj tvrdnji, promašio isključenje sa auto-puta, došao je na ideju da napravi polukružno okretanje tako što će se Suzukijem popeti uz stepenice pasarele i preći na drugu stranu.

Na kraju mu je ponestalo sreće, jer ga je zaustavio policajac koji nije bio impresioniran njegovim podvigom. Kako prenosi South China Morning Post, ovaj neodgovorni vozač je ipak jeftino prošao jer je navodno kažnjen samo sa 200 juana (oko 25 evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: