Aktuelno 15

02.05.2024.

22:10

Britni u centru skandala: Uplakana i skoro potpuno naga, intervenisala Hitna pomoć FOTO

Britni Spirs je ponovo imala "epizodu" zbog koje je zabrinula ne samo najbliže, već čitavu javnost.

Izvor: B92

Britni u centru skandala: Uplakana i skoro potpuno naga, intervenisala Hitna pomoć FOTO
EPA/ NINA PROMMER

Podeli:

Kako strani mediji pišu, pevačica je viđena u noći između 1. i 2. maja, kako je ispred jednog hotela bila ogrnuta jorganom, a navodi se da ispod istog nije imala ništa od garderobe.

Kako "TMZ" navodi, pevačica je bilau hotelu Šato Marmont sa dečkom Polom Solizom. Tokom večeri je dišlo do sukoba, a neko od prisutnih je pozvao policiju, govoreći da osoba ženskog pola, koja podseća na Britni Spirs, uznemirava ljude i preti im. 

Policija je stigla nakon 22.30, ali nije konstatovala znake nadsilja, te je otišla. 

Izvor "TMZ" navodi da su Britni i Pol otišli u hotelsku sobu, gde su nastavili da piju. Ubrzo su ponovo ušli u raspravu, nakon čega je, po rečima izvora, došlo do fizičkog kontakta, u kojem je Britni povredila nogu. 

Britni je potom istrčala u hodnik, urlajući i vrišteći, te su gosti pozvali Hitnu pomoć, koja je brzo stigla i uspela da ostvari kontakt sa pevačicom.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: