Stigle i fotografije radikalno redizajniranog enterijera Golfa 8 FOTO

Dan nakon što su otkrivene fabričke skice unutrašnjosti Volkswagen Golfa 8, stigle su i prve špijunske fotografije pravog enterijera.

Podeli
Foto: VW promo
Foto: VW promo

Kao što smo videli na skicama, Volkswagen je radikalno redizajnirao unutrašnjost nove generacije Golfa, u kojoj dominiraju dva velika displeja.

Odmah na kontrolni digitalni ekran nastavlja se multimedijalni osetljiv na dodir preko koga se kontroliše najveći deo funkcija.

Oivičen je sjajnom crnom plastikom, dok se duž cele kontrolne table proteže lajsna koja izgleda kao da je od aluminijuma.

Sa leve strane kontrolne table primećuje se još jedan ekran osetljiv na dodir sa kompletom dugmića.

VW će predstaviti novi Golf u oktobru, a prodaja počinje na proleće 2020.

Aktuelno

Odlazak legende: Zbogom, Lauda

Trostruki šampion Formule 1 Niki Lauda preminuo je u 70. godini. Pored uspeha u auto-moto sportu, ostaće upamćen i kao čovek čelične volje koji se u neverovatno kratkom roku vratio na stazu nakon stravičnog udesa i već sledeće godine postao prvak.

Aktuelno utorak 21.05. 08:30 Komentara: 6

Polovne gume – da ili ne?

Gume su jedini kontakt vašeg automobila i asfalta. Zato mnogi kažu da je suludo kupovati polovne gume, za koje ne znate u kakvom su stanju i koliko su kilometara prešle. Drugi tvrde da su potpuno bezbedne i da s obzirom na naš standard i kvalitet puteva predstavljaju logičan izbor. Sajt Polovni automobili iznosi je argumente i jedne i druge strane, a zaključak donesite sami.

Aktuelno sreda 15.05. 08:30 Komentara: 158
strana 1 od 11 idi na stranu