Život

Utorak, 01.12.2015.

18:15

Bil Klinton se nabacivao Džeki Kenedi?

Knjiga koja se bavi životom Bila i Hilari Klinton još uvek nije objavljena, a već izaziva kontroverze.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Beta/AP

U najnovijoj knjizi o poznatom predsedničkom paru Klinton, otkrivaju se mnogi detalji o navodnim Bilovim ljubavnim apetitima.

U knjizi “Bill & Hillary: So this is that thing called love”, Darvin Porter i Denfort Prins tvrde da je zbog Bilovih neprestanih afera Hilari jednom zahtevala da je testiraju na HIV, budući da je bivši predsednik "preferirao nezaštićene seksualne odnose".

U knjizi piše da su oba partnera navodno odahnula kad su stigli negativni rezultati.

Među ostalim bizarnim optužbama u ovom iscrpnom, ali neautorizovanom pregledu života Klintonovih - od dana u Arkanzasu do danas – piše i da se Bilu sviđala još jedna (bivša) prva dama – Žaklin Kenedi Onazis.

Autori tvrde da je Bil čak pokušao da je zavede u njenom apartmanu na Petoj aveniji.

"Skoro smo završili rvajući se na podu, bilo je to zaista neprijatno", navodno je Džeki ispričala prijateljici Ketrin Grejam.

"Mislim, bilo mi je drago da sam ga toliko uzbudila u mojim godinama, ali Bil je bio isti kao Džek (Kenedi), na način da nijedan od njih nije želeo da prihvatiti “ne” kao odgovor. Od tog dana nikad nisam želela da ostanem sama s Bilom."

U knjizi piše da iako Grejam nije ta koja je prvobitno objavila priču, ona je anegdotu prepričala Trumanu Kapotiju na večeri, nakon čega je on proširio glasine, piše Page Six.

Knjiga bi trebalo da bude objavljena 21. decembra, a PR porodice Klinton na traženi komentar knjige odgovorio je ovako:

"Da li je ikako moguće da me citirate kako se smejem, jer je u tolikoj meri apsurdna cela ova priča?!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

23 h

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: