Život

Utorak, 14.07.2015.

14:35

Odriču se kiltova jer ih devojke seksualno zlostavljaju

Osim što im dižu kiltove da provere 'da li su pravi Škoti', pripadnice lepšeg pola konobare često hvataju za zadnjicu, pa čak i dodiruju po genitalijama.

Izvor: Dnevnik

Default images
Foto: Thinkstock

Nije novost da pijani muškarci mogu itekako da budu neugodni u blizini izazovno odevenih devojaka, ali čini se da ni žene u obrnutoj situaciji nisu cveće.

Štaviše, ako upitate za mišljenje konobare iz paba “Hootananny” u Invernesu - ponašaju se još gore!

Naime, oni su odlučili da prestanu da nose kiltove jer su ih 'dame' do te mere 'zadirkivale' da to više nisu mogli da trpe.

Najčešće su im bez dozvole dizale tartan da vide da li su zaista ispod goli, ali ih i neretko lupale po zadnjici ili ih dodirivale po genitalijama.

"Reč je o čistom seksizmu. Da neki muškarac sebi dozvoli da tako zavuče ruku pod suknju konobarice, završio bi opravdano u policijskoj stanici", požalio se lokalnim medijima vlasnik lokala “Kit Fraser”, koji je od konobara tražio da nose kiltove kako bi atmosfera u pabu bila što autentičnija, ali i koji je prestao da to zahteva od svojih radnika kada je video šta im žene rade.

Njegov pomoćnik Iain Haui je na to dodao da su konobari najvećem broju incidenata bili izloženi tokom vikenda, a zanimljivo je napomenuti da se u slučaj uključila i vlada Škotske, čiji je portparol poručio da "svaki čovek ima pravo da radi bez straha da će biti maltretiran".

Izvor: Dnevnik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: