Saj: Preko JuTjuba do miliona dolara

Kako se "Gangnam Style" približava milijardi pregleda na ''JuTjubu'', prvi azijski pop pevač koji je stekao svetsku slavu - Saj - postaje bogatiji sa svakim klikom kompjuterskog miša.

Izvor: Tanjug
Foto: Beta
Foto: Beta

Zahvaljujući numeri ''Gangnam Style'' 34-godišnji Park Dže Sang, će postati milioner. Novac će dobiti od reklama na ''JuTjubu'' i preuzimanja singla sa servisa aj-tjuns kao i od televizijskih reklama. Procenjuje se da će Saj zaraditi oko 8,1 milion dolara ove godine, prenosi ''Hafington Post''.

Pesma "Gangnam style" koju izvodi južnokorejska pop senzacija Saj, 24. novembra je postala najgledaniji video spot svih vremena na kanalu Jutjub sa preko 803 miliona pregleda.

Vesti

Rusija radi na samostalnoj svemirskoj stanici

Rusija već godinama planira da napravi samostalnu svemirsku stanicu i prekine saradnju sa drugim svetkim svemirskim agencijama, a sad je ta ideja iz niza političkih, finansijskih i tehničkih razloga bliže realnosti nego ikad pre.

Vesti utorak 28.06. 12:59 Komentara: 0

Kraljica Elizabeta: Još sam živa

Britanska kraljica Elizabeta Druga našalila se tokom dvodnevne posete Severnoj Irskoj kada je na pitanje zamenika prvog ministra Severne Irske Martina Makginisa da li je dobro odgovorila "Još sam živa".

Vesti utorak 28.06. 10:06 Komentara: 0

Vaša draga vas, zapravo, želi

Kako je moguće da muškarac ne zna da li je njegova draga raspoložena za seks? Žene ponekad ne prave prvi korak čak i kad su uzbuđene, možda zato što su navikle da muškarci preuzimaju inicijativu.

Vesti utorak 28.06. 08:08 Komentara: 8

Sladoled kroz vekove

Prvi sladoled pravio se u Kini a u Evropu ga donose Arapi. Recept za ledenu poslasticu svojevremeno je bio velika tajna na engleskom dvoru dok se danas širom sveta nudi sladoled od kamiljeg pa i od majčinog mleka.

Vesti ponedeljak 27.06. 21:34 Komentara: 4
strana 1 od 2825 idi na stranu