Život

Četvrtak, 15.04.2010.

11:48

Mel Gibson ostao bez devojke

Mel Gibson i Ruskinja Oksana Grigorijeva, njegova devojka i majka njihove petomesečne ćerke Lusije, raskinuli su vezu nakon nešto više od godinu dana zabavljanja, javlja magazin “People”.

Izvor: B92

Default images

“Prosto su se otuđili”, izjavio je njihov blizak prijatelj i dodao da je reč o prijateljskom razlazu. “Oboje naporno rade na svojim karijerama dok istovremeno podižu slatku devojčicu. I dalje su prijatelji i zajedno će se starati o Lusiji”.

Gibson je trenutno u Meksiku gde snima film “How I Spent My Summer Vacation” dok Grigorijeva radi na svojoj muzičkoj karijeri. Sledeće nedelje ona planira da nastupi u Rusiji na dobrotvnornom koncertu za decu obolelu od raka.

Osim Lucije, koja je rođena 30. oktobra 2009, Gibson (54) ima još sedmoro dece (šest sinova i kćer) sa bivšom suprugom Robin, dok Grigorijeva ima sina Aleksandra sa bivšim dečkom, glumcem Timotijem Daltonom.

Aprila prošle godine glumac se razveo nakon 30 godina braka, a samo nekoliko nedelja kasnije prvi put se pojavio u javnosti sa Oksanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: