Subota, 21.10.2017.

09:20

Vels ispao, igrači ubedili Kolmana da ostane

Velšanin Kris Kolman predomislio se i spreman je da pregovara oko novog ugovora kako bi ostao na klupi reprezentacije, prenosi Skaj Sport.

Izvor: B92, Beta

Vels ispao, igrači ubedili Kolmana da ostane
Getty images

Kolman je prvobitno hteo da napusti funkciju zbog neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Vels je završio u D grupi iza prvoplasirane Srbije i Republike Irske koja ide u baraž, ali je veliki broj velških igrača, među kojima je i zvezda Real Madrida Geret Bejl, uspeo da ga ga ubedi da ostane.

On je sada obavio i razgovor sa čelnicima Saveza i dobio ponudu da predvodi nacionalni tim u kvalifikacijama za Evropsko prvensvo 2020. godine jer uvažava veliko poverenje, posebno posle prošlogodišnjeg istorijskog plasmana u polufinale EP u Francuskoj.

On je već pet godina selektor Velsa, a čak je i posle prošlih neuspešnih kvalifkacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u kojima je doživeo ubedljive poraze od Srbije 6:1 i 3:0, dobio je poverenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: