Nedelja, 07.02.2010.

22:39

Nacionalni rekord Gorana Nave

Najbolji atletičar Srbije 2009. godine Goran Nava pobedio je na mitingu u Ankoni u trci na 1500 metara sa novim ličnim i nacionalnim rekordom u dvorani 3:40,66.

Izvor: B92

Default images

Pobednica Univerzijade u skoku u dalj, Ivana Španović takmičila se na IAAF Permit mitingu u Moskvi gde je u svom prvom seniorskom nastupu ostvarila samo jedan ispravan skok zabeleživši daljinu od 6,07 metara. Na klupskom prvenstvu Evrope u krosu, u Bilbau, našu zemlju predstavljao je AK "Mladost" iz Užica. Seniori su bili deseti, a juniori osmi.

Najbolji u seniorskom timu, koji je ponovio rezultat od prošle godine, bio je Mirko Petrović koji je pored peha koji je doživeo na samo dva kilometra pre cilja, kada je izgubio sprintericu u velikom blatu, trku uspešno završio na osmoj poziciji. Petrović je vodio od samog starta.

Juniorska ekipa zauzela je osmo mesto, a najbolji pojedinac bio je Nemanja Kojić koji je zauzeo osmu poziciju. Stefan Nikolić bio je 40, a Radoslav Furtuča 44. Juniori Mladosti u svom sastavu nisu imali prošlogodišnjeg pobednika Nemanju Cerovca, najboljeg juniora Srbije u 2009, koji se oporavlja od povrede tetive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: