Kultura

Nedelja, 08.12.2013.

13:53

Brajan se vraća u "Porodičnog čoveka"?

Brajan, pas erudita iz serije "Porodični čovek" koji je umro u jednoj epizodi prošlog meseca, mogao bi da se vrati u seriju, nagoveštavaju američki mediji.

Izvor: Izvor: Rolling Stone

Default images

Kako je javio "Entertejnment Vikli", Brajanov lik će se vratiti u epizodi koja će biti emitovana 15. decembra, mada je zasad nejasno kako i u kom obliku. Brajana je u epizodi koja je emitovana krajem novembra pregazio automobil, iako je njegov ljudski prijatelj, beba Stjui Grifin pokušala da ga oživi, tako što je pokušao da poravi pokvareni vremeplov, ali nije uspeo.

U zvaničnom sinopsisu epizode koja će biti emitovana 15. decembra i koja ima naziv "Christmas Guy" piše da "Stjui smišlja genijani plan kako da dobije jedinu stvar koju želi za Božić". Mreža Foks koja je producent ove serije je odbila da komentariše eventualni Brajanov povratak, ali izgleda da je on neminovan, prema nekim naznakama izvrnog producenta Stiva Kalagana. Dobro upućeni tvrde da je još jedan pokazatelj da će se Brajan vratiti u seriju i to što se njegovo ime u nekoliko epizoda ove sezone i dalje nalazi na špicama serije.

Kalagan je nakon što je Brajana u seriji pregazio automobil izjavio da je objasnio da je rešio da ga ubije kako bi malo "prodrmao stvari".

"Onoga trenutka kada nam je ta ideja pala na pamet, počeli smo da razmišljamo kako će izgledati nekoliko narednih epizoda i bili smo veoma uzbuđeni da vidimo u kom će se to pravcu razvijati i do kakvih će odnosa dovesti u porodici", rekao je Kalagan.

Iako je porodica nakon Brajanove pogobije nabavila novog psa, Vinija, nagađa se da će se Brajan ipak vratiti u seriju. U međuvremenu fanovi ovog animiranog lika su organizovali peticiju za povratak Brajana u seriju i do sad skupili skoro 130.000 potpisa, dok su pokretači jedne druge peticije, sa istim ciljem, saopštili da su preko sajta BriansAnnouncement.com, šerovanjem i tvitovima uspeli da privuku čak milion i po zagovornika povratka ovog simpatičnog psa u seriju Porodični čovek".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: