Kultura

Sreda, 02.05.2012.

16:07

Smejaćete se novom Bondu

Glumac Danijel Krejg koji će u novom filmu "Skyfall" ponovo glumiti agenta 007 izjavio je da će to biti vrlo "smešan" film.

Izvor: B92

Default images

Glumac čije su uloge u prethodnim filmovima o Bondu "Kazino Rojal" i "Zrno utehe" bile ocenje kao bliže karakteru Džejsona Borna nego legendarnom agentu 007, izjavio je da će ovoga puta biti drugačije.

"Nismo sa namerom pokušavali da u film ubacimo smešne scene, ali su se one pojavljivale same od sebe. Mislim da će ih biti dosta, ali pošto ja imam prilično mračan smisao za humor može se desiti i da ih većina neće ni primetiti."

"U jednoj od scena se pojavljujem kao go-go plesačica. To nije stvar koju sam ranije radio i mislim da je bilo vreme da pokažem i taj de svog glumačkog umeća... Nekakav odjek starih filmova o Bondu...To je za mene bio glumački izazov i još uvek učim."

Odgovarajući na navodne vesti o smanjenom budžetu za film "Skyfall" Krejg je rekao da do sada nije bilo "nategnutih" situacija oko novca i da sve teče po planu.

"Potrošili smo pare tačno za ono što je bilo predviđeno i srećan sam da mogu da učestvujem u ovakvim produkcijama. Želimo da publici pružimo maksimalan doživljaj."

Novi film o Džejmsu Bondu "Skyfall" u Engleskoj bi trebalo da bude objavljen 26. septembra, a u filmu pored Krejga igraju i Džudi Denč, Naomi Haris, Havier Bardem i Rejf Fajns.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: