Ponedeljak, 09.07.2007.

12:00

Koncert na Jazu završen vatrometom

Koncertu rok legendi 'The Roling Stones' na budvanskoj plaži Jaz 9. jula prisustvovalo je oko 50.000 fanova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Prostor na plaži na kojoj su nastupali 'Stonsi" iznosio je 100.000 kvadratnih metara. Bina je bila širine 70, a visine 30 metara. Koncert u Budvi je trajao oko dva sata, a karta za stajanje koštala je 50, a u V.I.P loži 421 evro.



Dugoočekivani koncertni spektakl na crnogorskom primorju završen je velikim vatrometom. Na ovom nastupu bend je naglasak stavio na hitove iz 60-ih i 70-ih godina XX veka, poput "Let's spend the night together" i "Tumbling dice". Najveće oduševljenje publike izmamile su, pak, dobro poznate pesme "It's only Rock&Roll", "Satisfaction" i "Pain't it black".

Frontmen benda Mik Džeger (Mick Jagger), koji je duboko zašao u sedmu deceniju života, prvo je zasenio publiku nizom rečenica koje je izgovarao na srpskom jeziku, a onda i neprestanim skakanjem po bini.

"Zdravo Budvo... Dobro veče Crna Goro. Pozdravljam sve iz Crne Gore, Srbije, Albanije, Rusije... Vi ste super publika", uzvikivao je Džeger.

Po završetku zvaničnog dela nastupa, bend je na insistiranje publike izašao na bis.

Koncert rok end rol legendi su u V.I.P. loži pratili najviši crnogorski zvaničnici, kao i predsednici Gruzije i Bugarske.

"The Rolling Stones" su u Crnu Goru doputovali u nedelju 8. jula, a ove muzičke zvezde odsele su u najluksuznijem apartmanu bečićkog hotela Splendid.

Posle Budve, najdugovečnija rok grupa na svetu nastupiće na beogradskom Ušću 14. jula.

Pročitajte više o koncertu Stonsa u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: