Srbija

Sreda, 27.02.2008.

08:54

Unika isplatila štetu posle nereda

Osiguravajuće društvo Unika avansno je isplatilo 100.000 € klijentima koji su pretrpeli štetu u nedavnim neredima u Beogradu.

Izvor: B92

Default images

Osiguravajuća kuća Unika (Uniqa) saopštila je da je na osnovu 17 podnetih zahteva za isplatu štete načinjene u neredima posle mitinga u Beogradu 21. februara, osiguranim kompanijama i firmama isplatila avans od 100.000 evra, dok će ostatak biti nadoknađen nerednih dana, kada se utvrdi tačan iznos.

Uplaćenim avansom su, kako za B92 kažu u Uniki, praktično u potpunosti pokriveni odštetni zahtevi klijenata i preostao je samo mali deo koji će ubrzo biti nadoknađen.

„Radi se uglavnom o radnjama i poslovnim objektima, većinom se radilo o razbijenim staklima, a bilo je i onih klijenata koji su prijavili da im je polomljen inventar i ukradena roba“, kažu u toj osiguravajućoj kući.

Kako kažu, operateri Unike će i ubuduće rešavati sve prijave šteta i biti na raspolaganju 24 sata dnevno, a prijave je moguće podneti telefonom i mejlom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

16 h

Podeli: