Takovska i dalje blokirana, uklanjaju kran, kolaps VIDEO

Drama u Takovskoj ulici u centru Beograda i dalje traje. Počelo je uklanjanje krana koji se nakrivio nakon što su popucale vodovodne cevi.

Izvor: B92, Prva

Utorak, 18.12.2018.

19:33

Takovska i dalje blokirana, uklanjaju kran, kolaps VIDEO
B92

Kran na gradilištu hotela se nakrivio, pa su iz bezbednosnih razloga stanari jedne zgrade evakuisani, a saobraćaj u tom delu Beograda je u potpunoj blokadi.

Kako javlja reporter Prve televizije, kraj drame nije ni na vidiku. Prema rečima gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, radovi na uklanjanju krana mogu da traju do duboko u noć, možda do jutra, a možda naredna 24 sata

Situacija nije nimalo naivna, zbog toga što se stub tog krana nalazi na trotoaru, a betonski blokovi iznad jedne od najprometnijih ulica u gradu.

Tri glavne ulice su zatvorene, te je nastao pravi saobraćajni kolaps. Ulica 27. marta je otvorena.

Saobraćaj je zaustavljen od Svetogorske ulice, preko Takovske, pa sve do Dalmatinske, a delimično i na potezu od Ulice majora Ilića do Palmotićeve.

Na mesto zbivanja su stigla tri pomoćna vozila koja pomažu demontiranje i osiguranje problematičnog krana, rekao je Radojičić novinarima u Beogradu.

"Došli su radnici koji rade. U idealnim uslovima radovi će trajati do jutra, a ako dodje do nepredvidjenih problema mogu potrajati do sutra po podne. Snabdevanje vode će biti putem cisterne. Trenutno ništa nije do Grada, jer je reč o privatnom gradilištu", naveo je Radojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: