Blokirana Takovska, nakrivio se kran na gradilištu VIDEO

Policija je blokirala Takovsku ulicu od Bulevara kralja Aleksandra do Svetogorske zbog krana na gradilištu koji se nakrivio, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 18.12.2018.

11:18

Blokirana Takovska, nakrivio se kran na gradilištu VIDEO
Foto: B92

Kako saznajemo, radovi na gradilištu zaustavljeni su danas oko 11 sati. Očekuje se da nadležne ekipe uklone kran.

Saobraćaj je zaustavljen od Svetogorske ulice, preko Takovske, pa sve do Dalmatinske, a delimično je zatvoren i u 27. marta, na potezu od Ulice majora Ilića do Palmotićeve.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je u toku demontiranje krana na gradilištu u Takovskoj ulici.

Na lice mesta su stigla tri pomoćna vozila koja pomažu demontiranje i osiguranje problematičnog krana, rekao je Radojičić novinarima u Beogradu.

"Došli su radnici koji rade. U idealnim uslovima radovi će trajati do jutra, a ako dodje do nepredvidjenih problema mogu potrajati do sutra popodne. Snabdevanje vode će biti putem cisterne. Trenutno ništa nije do Grada, jer je reč o privatnom gradilištu", naveo je Radojičić.

Kako saznajemo, problemi su nastali zbog pucanja vodovodnih cevi koje se nalaze ispod krana.

"Zbog pucanja cevi kod broja 37 došlo je do nezgode na gradilištu i opasnosti od padanja krana", potvrdili su u MUP-u.
Foto: B92
Kako RTS nezvanično saznaje, osim radnika sa gradilišta, evakuisani su i stanari okolnih zgrada. Za saobraćaj je zatvoren i deo Ulice Džordža Vašingtona, od ugla sa Palmotićevom do ugla sa Takovskom ulicom.

U javnom prevozu je došlo do zastoja, a dispečeri preusmeravaju vozila koja saobraćaju na ovoj trasi.

Prolaz je zabranjen i pešacima. Policija je na teren izašla po prijavi građana. Očekuje se da će u popodnevnim časovima doći ekipe koje će pripremiti razmontiravanje krana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: