Subota, 07.03.2015.

19:27

Navijač sa dosijeom čuva Terzića

Dnevni list “Blic” je uspeo da identifikuje navijača koji je sprečio novinarku B92 da postavi pitanje generalnom direktoru FK Crvena zvezda.

Izvor: Blic

Default images

Kako beogradski medij navodi, radi se o Stevanu Sojiću, koji je ranije osumnjičen za nasilničko ponašanje, zajedno sa vođama navijača Crvene zvezde Ivanom Bogdanovim i Draženom Dragašom.

“Posle istražnog postupka, sudija je dostavio spise Drugom tužilaštvu u Beogradu koje je imalo nekoliko opcija, da podigne optužnicu, zatraži dopunu istrage ili odustane od gonjenja. U decembru 2009. tužilaštvo je odustalo od daljeg krivičnog gonjenja okrivljenih pa je sudija u februaru 2010. doneo rešenje da je obustavljena istraga”, saopštili su iz Višeg suda u Beogradu.

Sojić je skinuo sunđer sa oznakom B92 sa mikrofona na stadionu “Rajko Mitić” pri pokušaju novinarke B92 da postavi pitanje Zvezdanu Terziću, a sve nakon saopštenja FK Crvena zvezda u kom je upućen poziv navijačima da “daju svoje viđenje situacije u klubu” posle emitovanja emisije Reporter na B92 u kojoj se govorilo o načinu rada FK Crvena zvezda i Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: