Petak, 29.08.2014.

13:38

"Ubistvo žandarma se mora rešiti"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić povodom ubistva žandarma kaže da ništa ne može ostati nerešeno i da je ubeđen da će nadležni učiniti sve da se slučaj reši.

Izvor: Tanjug

Default images

Na pitanje da li je potrebno da se u rešavanje tog slučaja uključi šira Medjunarodna zajednica i institucije, predsednik Srbije Tomislav Nikolić odgovorio je da to prvo treba da rešava Vlada Srbije sa „onima kojima smo poverili na čuvanje tu teritoriju“.

"„Sve što se desi, mora da se reši. Ako ne možemo sami, moramo da angažujemo mnogo širu zajdnicu"“, rekao je Nikolić novinarima u Mostaru gde su Srbija, Hrvatska, Crna Gora i BIH potpisale Deklaraciju o nestalim licima.

Žandarm Stevan Sinđelić juče ujutro je teško ranjen u napadu više nepoznatih Albanaca, a nešto kasnije preminuo je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: