"Vizer" leti na proleće?

Mađarska niskotarifna avio-kompanija "Vizer“ mogla bi da počne da leti iz Srbije na proleće iduće godine, saopštio Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

18:16

Default images

Savetnica za odnose sa javnošću Direktorata Katarina Andrić-Milosavljević rekla je, nakon posete delegacije "Vizera" Direktoratu, da očekuje da bi ta avio-kompanija verovatno počela da leti iz Srbije u letnjem redu letenja. Delegacija "Vizera" je danas razgovarala sa predstavnicima Direktorata o uslovima poslovanja u Srbiji, rekla je ona.

Milosavljevićeva kaže da su predstavnici Direktorata izrazili spremnost da pomognu "Vizeru" pri dobijanu dozvole ne samo za letove iz
Srbije ka Mađarskoj, već i ka drugim zemljama.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici beogradskog i niškog aerodroma "Nikola Tesla" i "Konstantin Veliki", kao i predstavnici turističkih organizacija Srbije i Beograda, rekla je ona.

Kako je istakla, predstavnici "Vizera" su se raspitivali za ponude međunarodnih aerodroma u Srbiji, ali i za turističku ponudu Srbije i Beograda.

Milosavljevićeva je kazala da nije razgovarano o konkretnom destinacijama, dodavši da očekuje da će se predstavnici "Vizera" javiti nakon što prouče ponudu.

Predstavnici "Vizera" su juče imali sastanak sa predstavnicima Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, koji su izjavili da je "Vizer" zainteresovan za to da od iduće godine leti iz Beograda.

I Grci žele redovnu liniju

Grčki avio-prevoznik "Egean erlajnz" ima nameru da od 1. januara uspostavi svakodnevnu redovnu liniju Atina-Beograd, saopštio je Aerodrom "Nikola Tesla".

Na zahtev "Egean erlajnza" na beogradskom aerodromu zakazan je sastanak, na kome će biti razmotreni tehnički i komercijalni aspekti prihvata i otpreme aviona i putnika, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: