Petak, 24.06.2005.

14:34

Šta je će biti s Lupusom?

Preduzeće "Lupus" podnelo je zahtev za preregistraciju, a da li će mu to biti i odobreno znaće se za oko dva meseca.

Izvor: Beta

Default images

Agencija za registraciju preduzeća mora najpre da obradi sve zahteve za preregistraciju firmi koje su evidentirane kod Trgovinskog suda, rekli su Beti izvori iz Agencije za privredne registre. Rok za podnošenje zahteva istekao je 15. juna. Procedura u slučaju "Lupusa" trajaće koliko i za ostale firme.

Preduzeće "Lupus" osnovala je supruga Milorada Ulemeka Legije, prvooptuženog za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića. B92 je saznao da u toj agenciji za obezbeđenje rade bivši pripadnici Jedinice za specijalne operacije. Preduzeće neće moći da funkcioniše ako Agencija ne prihvati preregistraciju.

Ministri u Vladi Srbije iz Srpskog pokreta obnove ranije su objavili da je postignut dogovor sa premijerom Vojislavom Koštunicom da agencija "Lupus", u kojoj rade i bivši pripadnici JSO, bude zatvorena. Kao jedan od mogućih načina za zatvaranje navodi se da toj agenciji ne bude odobrena preregistracija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: