Ponedeljak, 30.11.2009.

11:51

Deda Mrazevi traže prioritet

Amerikanci volonteri, koji tokom decembra maskirani u Deda Mraza uveseljavaju svoje sugrađane, zahtevaju da budu prioritet u vakcinisanju protiv virusa H1N1.

Izvor: Tanjug

Default images

Volonteri iz udruženja Deda Mrazeva "Santa Amerika", koji posećuju i bolnice za decu, traže da im se kao socijalnim radnicima i nastavnicima u školama obezbedi prioritetno vakcinisanje protiv novog gripa.

"Ma kako to divno bilo, čuvajte se dece koja dok vas grle vole da zariju lice u vašu bradu. Ukoliko do toga dođe, obavezno upotrebite sredstvo za dezinfekciju", navodi to udruženje u instrukcijama volonterima.

Američki mediji prenose da je Udruženje svoje upozorenje, ipak, ublažilo pozivom Deda Mrazevima da i ove godine uživaju u božićnim i novogodišnjim praznicima.

"Uživajte u praznicima. Setite se da nijedan virus gripa ne može da spreči dobro pripremljenog Deda Mraza da deci donese ljubav, nadu i radost", poručilo je Udruženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: