Subota, 26.03.2011.

19:59

Potpisi za Koštunicu i protiv njega

U Beogradu su se danas potpisivale dve peticije koje imaju veze s predsednikom DSS-a Vojislavom Koštunicom.

Izvor: B92

Default images

Opštinski odbor DSS Zvezdara i Gradski odbor DSS Beograd prikupljali su potpise za peticiju protiv medijske hajke režima na Koštunicu.

Potpisivanje druge peticije na Trgu Republike organizovala je grupa građana koja se sakupila preko društvene mreže Fejsbuk pod nazivom "Pevaj Koštunice".

Na platou ispred Cvetkove pijace, građani su potpisima podržali inicijativu intelektualaca i javnih ličnosti da se, stoji u saopštenju, "prestane sa nerazumnom kampanjom kojom se pokušava, na perfidan način, povezati Vojislav Koštunica sa ubistvom premijera Đinđiđa", kaže se u saopštenju DSS.

Fejsbuk peticijom zahteva se otkrivanje političke pozadine ubistva premijera Zorana Đinđića i da se u okviru istrage ispita i Vojislav Koštunica. Jedan od organizatora - Radovan Nenadić kaže da Koštunica mora da odgovori na mnoga pitanja. Građani koji su peticiju potpisali pre svega smatraju da Koštunica nije iznad zakona i da kao i svaki građanin mora da se odazove pozivu tuižilaštva ako ga pozove da svedoči ili da izjavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

1 d

Podeli: