Utorak, 15.01.2008.

07:33

Neregistrovani se dogovorili

Neregistrovani beogradski taksisti otkazali protest jer je postignut dogovor sa gradskim čelnicima o izdavanju dozvola taksistima.

Izvor: Beta

Default images

Predsednik udruženja neregistrovanih i registrovanih taksista Predrag Pezerović rekao je agenciji Beta da je postignut dogovor sa čelnicima grada o izdavanju dozvola i upisu u registar 382 taksista koji su ispunili sve uslove.

"Iz gradske skupštine su najavili upis 30 taksista već u četvrtak, pa smo štrajk pomerili za sledeću nedelju, ukoliko se stanje ne bude promenilo", rekao je Pezerović.

On je naveo da nijedan novi taksista nije dobio dozvolu od Gradskog sekretarijata za privredu i počeo da radi od poslednjeg štrajka u decembru.
Dodao je da, od oko 700 taksista koji čekaju dozvolu, 382 imaju pravosnažne sudske odluke, a ostali su u različitim fazama sudskih postupaka.

Pezerović je naglasio da je predviđeni broj taksista za ovu godinu u Beogradu oko 4.700, a da na ulicama legalno i nelegalno radi oko 7.500 taksi prevoznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: