Petak, 11.02.2011.

21:15

Moguća ostavka i Bradića?

Nakon ostavke Tomice Milosavljevića, uskoro bi još jedan član Vlade mogao da ode s funkcije, piše "Danas" i navodi da je reč o ministru kulture Nebojši Bradiću.

Izvor: FoNet, Danas

Default images

Navodeći izvore iz vladajuće koalicije, list piše da G17 plus ima nameru da ovim ostavkama primora i druge koalicione partnere da krenu putem promena u vladi.

Za to vreme, kako navodi "Danas", u najužem vrhu DS-a, privode se kraju konsultacije da li bi trebalo menjati premijera i ko bi mogao da umesto Mirka Cvetkovića bude na toj poziciji.

Prve odluke najavljuju se za ovaj vikend, kada bi lideri koalicije Boris Tadić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić trebalo da održe "trojni" sastanak na temu potrebe promena u sastavu i načinu funkcionisanja Vlade Srbije.

Predsednici manjih stranaka koje podržavaju vladu još nisu dobili poziv na razgovore o rekonstrukciji, dodaje list.

Da se sprema odlazak još jednog ministra iz Vlade Srbije u četvrtak je potvrdila predsednica Narodne skupštine Slavica Đukić Dejanović, podseća list.

"Moguće je da bi još jedan ministar do početka marta mogao da podnese ostavku", rekla je ona novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

1 d

Podeli: