Sreda, 06.10.1999.

20:59

Draskovic: "Glavama ce platiti svi oni, koji su ubili"

Izvor: B92

Default images
Na Topciderskom groblju u Beogradu u sredu su sahranjeni clanovi Srpskog pokreta obnove (SPO) Zvonko Osmajlic, Vucko Rakocevic i Dragan Vusurovic, koji su pre tri dana poginuli u saobracajnom udesu na Ibarskoj magistrali. U posmrtnom govoru lider SPO Vuk Draskovic rekao je da ce "glavama platiti svi oni, koji su ubili ove ljude. To nece biti osveta, vec pravda. Ne samo SPO-u, vec ogromnoj vecini gradjana dosta je imperije zla, koja je srusila sve sto smo zidali od Karadjordja naovamo i svakog dana proizvodi smrt. Ta imperija bice srusena", rekao je Draskovic. Na sahrani je bilo oko hiljadu ljudi, medju kojima i visoki funkcioneri opozicionih stranaka, a opelo je drzao vladika hvostanski Atanasije Rakita sa jos desetak svestenika Srpske pravoslavne crkve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: