Sreda, 04.07.2007.

12:26

Ćuprija: Ključevi za 12 stanova

Velimir Ilić predao ključeve 12 stanova porodicama čiji su domovi oštećeni prilikom eksplozije u vojnom skladištu kod Paraćina.

Izvor: B92

Default images

Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić uručio je danas u Ćupriji ključeve novih stanova porodicama iz radničkog naselja Minel, čije su kuće oštećene prilikom eksplozije u vojnom skladištu kod Paraćina 19. oktobra 2006.

Stambena zgrada s 12 stanova napravljena je za oko četiri meseca, a u njenu gradnju Vlada Srbije uložila je 18 miliona dinara, a opština Ćuprija je poklonila plac i komunalno opremila lokaciju.

Ilić je rekao da su Vlada Srbije i ministarstvo koje on vodi, u saradnji sa opštinskim strukturama u Ćupriji, ispunili obećanje da će oni koji su ostali bez krova nad glavom dobiti nove prelepe stanove.

Čestitajući novim stanarima, Ilić je rekao da će takav vid izgradnje stanova biti nastavljen u drugim gradovima.

"Imamo program s mnogim opštinama, da krenemo u izgradnju jeftinih stanova, ako opštine daju besplatne lokacije, da pravimo stanove za ugrožene, beskućnike i invalide, i biće nam drago da s mnogim opštinama nastavimo tu saradnju", kaže Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: