Vučić obišao okolinu Zaječara

U završnici predizborne kampanje za lokalne izbore u Zaječaru, lider SNS Aleksandar Vučić obišao je sela u tom okrugu i razgovarao sa meštanima.

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2013.

23:39

Default images

Vučić je tom prilikom naglasio da će prioritet u njegovom radu biti otvaranje novih radnih mesta, što će doprineti tome da ljudi i u istočnoj Srbiji žive bolje.

Gubitak posla samo nekoliko godina pre odlaska u penziju i nemogućnost nalaženja novog najveći su problemi na koje su se meštani sela Rgotina kod Zaječara požalili potpredsedniku vlade i lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću.

Vučić je priznao da se neki problemi na lokalu moraju mnogo brže i lakše rešavati i istakao da narod istočne Srbije koji je u prošlosti mnogo dao za Srbiju zaslužuje da živi bolje.

U zajedničkom zadatku, stvaranju boljeg života, pomoći će i Rudarsko Topioničarski basen Bor, istakao je Blagoje Spaskovski generalni direktor ove kompanije.

U razgovoru sa meštanima sela Zvezdan i Veliki Izvor, Vučić je objasnio da će dobijanje datuma za pregovore sa Evropskom unijom omogućiti veće investicije, povećati privredne aktivnosti, a samim tim i broja zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: