Kosti pripadaju Antoniji Bilić

Večeras je potvrđeno da kosti otkrivene u Modrušu, u blizini Josipdola, pripadaju mladoj Drnišanki Antoniji Bilić, javlja Jutarnji list.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2012.

20:13

Default images

Informacija je objavljena na konferenciji za novinare održanoj u 20 sati u Županijskom državnom tužilaštvu u Karlovcu, gde su danas tokom dana stigli rezultati analize i obdukcije urađene u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu.

Na području Josipdola, na auto-putu Zagreb - Split dva meštana našla su ljudske kosti za koje se sumnjalo da pripadaju Antoniji Bilić.

Ona je nestala početkom juna 2011, a za njeno ubistvo Dragan Paravinja osuđen je na 40 godina zatvora.

Mesto na kome su nađene kosti samo je nekoliko kilometara udaljeno od odmorišta Modruš kraj tunela Mala Kapela, gde je 7. juna 2011. poslednji put lociran signal mobilnog telefona Antonije Bilić. Kosti su pronađene desetak metara od parkirališta koje se nalazi uz put i često ga koriste kamiondžije, i nisu bile zakopane.

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je da će policija proveriti da li je bilo propusta u dosadašnjoj istrazi o sedamnaestogodišnjoj devojci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: