Čavoški na informativnom razgovoru

Beogradski profesor Kosta Čavoški priveden je večeras u policiju na Palama, odakle je posle informativnog razgovora pušten.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 22.02.2007.

23:22

Default images

Kako prenose elektronski mediji, pretpostavlja se da je Čavoški je priveden zbog posete porodici haškog optuženika Radovana Karadžića.

Hapšenje Koste Čavoškog najoštrije je večeras osudila Srpska radikalna stranka, koja je u saopštenju zatražila da "država Srbija najoštrije osudi zločinačku akciju NATO i njihovih štićenika, kako se nešto slično nikada više ne bi ponovilo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: