Info

Sreda, 20.06.2012.

09:27

Ilić: SNS bi dala Dačiću šta želi

Naprednjaci su lideru SPS-a Ivici Dačiću ponudili sve ministarske resore za koje su bili zainteresovani, pa čak i premijersko mesto,tvrdi lider NS Velimir Ilić.

Izvor: Danas

Default images

Ilić kaže da Dačić zbog "stare ljubavi prema demokratama i dalje zateže".

Ilić, koji ne učestvuje u razgovorima oko formiranja vlade, već je sve prepustio partnerima iz SNS-a, kaže da je "Aleksandar Vučić u ime naše koalicije razgovarao sa svima, ali su svi nekako neodlučni, ne daju konačan odgovor, već samo obećavaju da ćemo se čuti za koji dan".

"Taj dan nikako da dodje i nikako da se izjasne o našoj ponudi. Svi bi hteli da budu glavni u toj vladi, a da onima koji su pobedili ostanu restlovi", dodao je Ilić.

Na pitanje gde je zapelo ako potencijalnim partnerima daju sve što traže, Ilić je odgovorio da "stara ljubav zaborava nema i tu je izgleda glavni problem".
On je rekao i da mu ne bi smetalo da sedi u vladi sa liderom URS-a Mlađanom Dinkićem, ali i tvrdi da je i njegova Nova Srbija dobila ponudu od Demokratske stranke da učestvuje u novoj vladi.

Na pitanje da li to znači da ga DS zove u vladu, Ilić je odgovorio potvrdno. "Svi su nas zvali, jer odgovaramo svima, zato što smo korektni ljudi i ne volimo komplikovane situacije", kazao je Ilić navodeći da je "Vučić bio korektan i nudio je svima ono što su tražili, samo da napravimo vladu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: