Automobili

Utorak, 10.05.2011.

08:25

FIAT 500 by Gucci

Nakon prikazivanja na nedelji mode u Milanu i Salonu automobila u Ženevi, FIAT 500 by Gucci stigao je u francusku prestonicu.

Izvor: B92

Default images

"Ljubitelji vožnje visokog stila u FIAT-ovom salonu MotorVillage u aveniji Champs Elysées uživali su u sofisticiranom dizajnu i sjaju belog FIAT-a 500 by Gucci. Istovremeno, na ekskluzivnom koktelu u Gucci prodavnici u pariskoj aveniji Montaigne posetioce je zasenila crna verzija ovog modela. Gosti su mogli da vide i 500 by Gucci kolekciju i brojne modne detalje inspirisane saradnjom dva čuvena italijanska brenda", ističu iz kompanije FIAT.

FIAT 500 by Gucci nastao je kao rezultat saradnje Fride Đanini, kreativnog direktora modne kuće Gucci i FIAT-ovih dizajnera kako bi se na kreativan način obeležila dva velika jubileja: 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda Gucci.



Nakon Pariza, FIAT 500 by Gucci biće prikazan u Londonu i Tokiju, a slede i komercijalna predstavljanja širom Evrope.

Ovaj ekskluzivni model moguće je poručiti do kraja juna isključivo na sajtu, dok će redovna prodaja početi do kraja 2011. godine.

Partnerstvo dva brenda nastavak je sad već tradicionalne saradnje FIAT-a sa prestižnim modnim kućama. Prošle godine predstavljen je model FIAT 500 by Diesel, nastao u saradnji dva čuvena italijanska brenda.

Više fotografija FIAT-a 500 by Gucci pogledajte u našoj Galeriji

Pročitajte više o FIAT-u 500 Coupe Zagato

Pročitajte više o FIAT-u 500c 2012

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: