Automobili

Petak, 29.10.2010.

20:43

Honda CR-Z od 21.900 evra

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, počinje sa prodajom modela CR-Z, prvog sportskog hibrida sa šestostepenim manuelnim menjačem na svetu.

Izvor: B92

Default images

"Honda CR-Z (Compact Renaissance Zero) predstavlja najnoviji korak u sprovođenju Hondine strategije da hibridne automobile približi što većem broju kupaca, tako što će kreirati hibride koji odgovaraju najrazličitijim potrebama i stilovima života ljudi", kažu iz ove kompanije.

Nastao na platformi modela CR-X, ovaj automobil, pored ekoloških, karakterišu i sportske performanse.

Povodom početka prodaje, prva dva kupca modela CR-Z sa sportskim paketom opreme GT, ostvaruju pravo na popust od 10%. Cena osnovnog modela kreće od 21.900 evra sa uračunatom subvencijom države za kupovinu hibridnih automobila u iznosu od 100.000 dinara.

Ovaj hibridni automobil poseduje pogonski sistem sa tri režima vožnje (3-Mode Drive System), koji, kako kažu iz Honde, "usklađuje lako upravljanje, živahnost motora i hibridni IMA sistem sa potrebama vozača".

I-VTEC motor zapremine 1,5 litra, u kombinaciji sa elektromotorom, odlikuje potrošnja goriva od 5 litara na 100km i emisija CO2 od 117 g/km.

Saznajte više o Hondi CR-Z

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

10 h

Podeli: