Automobili

Četvrtak, 10.02.2011.

07:52

MINI Louis Vuitton

Ako vam se učinilo da na fotografiji vidite novi model izvikane Louis Vuitton torbe, prevarili ste se. To je automobil.

Izvor: B92

Default images

MINI, za čiji dizajn je zaslužena nemačka tjunerska kuća CoverEFX, izgleda kao torba na četiri točka. Ipak, poklopac krije ozbiljne performanse.

Ali da se prvo posvetimo eksterijeru; automobil je prekriven nalepnicama od kože u šarama Louis Vuittona, a tu je i više hiljada pozlaćenih detalja. Felne od 17-inča takođe izgledaju veoma moderno - crne su boje i imaju ivice zlatne.
Sportski difuzori i izduvni sistem razbijaju eleganciju i "kažu" da ovaj automobil nije samo maneken.

Inače, turbopunjeni 1,6-litarski motor nudi se u dva nivoa snage; jedan isporučuje 232 KS, i drugi 249 KS.
Međutim, kuća CoverEFX optimizovala je softver, pa je ovaj model moguće poručiti i sa motorom snage 236 KS i 350 Nm obrtnog momenta uz još neke sportske dodatke za karoseriju. Najjača verzija je ona koja isporučuje 252 KS i 382 Nm obrtnog momenta.
Nemci još uvek nisu objavili cenu za ovaj dizajnerski automobil, ali verujemo da će se isti naći na listi želja mnogih žena.

Martina Anđelković

Pročitajte više o MINI Cooperu SD

Pročitajte više o MINI Paceman konceptu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: