Automobili

Subota, 21.09.2013.

12:19

Opel ADAM stigao u Srbiju

Sa novim ADAM-om, Opel je na tržište Srbije doveo mali, gradski automobil koji će se za kupce boriti u modno nadahnutom A segmentu.

Izvor: B92

Default images

U Opelovom saopštenju navodi se da ADAM kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za veliki broj personalizacije, što svaki primerak čini jedinstvenim.

Kupci mogu da biraju između tri različita ambijenta enterijera: JAM je nekonvencionalan, moderan i šaren, GLAM donosi elegantnija, prefinjenija podešavanja, dok se SLAM dopada osobama sa energičnim i sportskim držanjem. Čisto da potvrdimo, imena ova tri paketa izgovaraju se: džem, glem i slem.

U Oplelu se ponose činjenicom da za ADAM-a na raspolaganju preko 4 milijarde kombinacija detalja unitrašnjosti i spoljašnjosti, to jest za svakog odraslog čoveka na Zemlji po jednu.”

U skladu sa trendom u auto industriji da se najveći fokus posvećuje razvoju informativno -zabavnih multimedijalnih sistema, ADAM je prvi automobil sa Opelovim potpuno novim sistemom ove vrste.

Novi sistem je ekskluzivan u A-segmentu i čini ga izabrani smartfon sadržaj, uključujući internet aplikacije poput GPS navigacije dostupnim u kabini automobila.

IntelliLink sistem za informisanje i zabavu dostupan je i sa kompletnom integracijom za Siri Eyes Free aplikaciju iz kompanije Apple koji vam pomaže da glasovnim komandama završite obaveze dok vozite. Upotrebom tastera na volanu, kupci sa kompatibilnim iPhone telefonom mogu da izdaju komandu Siri aplikaciji da uradi brojne zadatke dok oni drže pogled na putu, a ruke na volanu.

Kako bi dodatno smanjili ometanje tokom vožnje, Apple i Opel su funkcionalost hands-free opcije podigli na još viši nivo sa Siri Eyes Free režimom koji omogućava interakciju sa Apple uređajem koristeći samo glas. Ova jedinstvena karakteristika je besplatna u svim ADAM modelima opremljenim IntelliLink sistemom koji budu naručeni od sada.

Opel ADAM može se naručiti po ceni od 11.050 eura, sa opremom koja obuhvala: aluminijumske felne, manuelni klima uređaj, električne podizače prozora, električno podešavanje retrovizora, kožni volan sa aluminijumskim umetcima, radio CD3.0 sa Bluetooth-om, ESP, tempomat, prednjie vazdušne jastuke za vozača i suvozača kao i bočne vazdušne jastuke.

Upoznajte se cenovnikom i ponudom motora (.pdf).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: