Život

Sreda, 21.02.2024.

11:28

Hrvatica zapalila Tiktok komentarima o Srbima: "Ne znam šta ovi jedu i piju" VIDEO

Hrvatica koja se na TikToku potpisuje kao Eva Bosh, podelila je snimak na kom je komentarisala Srbe.

Izvor: B92

Hrvatica zapalila Tiktok komentarima o Srbima:
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ

Njeni komentari, oduševili su mnoge, a video je ubrzo postao viralan.

"Znači ljudi moji, ja sam sad na aerodromu u Beogradu, nisam dugo bila ovde. Ja ne znam šta ovi Srbi jedu i piju, toliko su prekrasni svi. Znači muškarci zgodni, žene predivne... Uvau", rekla je ona u kratkom video snimku na TikTok-u". "Moraću češće ovamo", napisala je u opisu videa.

Pozitivni komentari u kojiima su joj se Srbi zahvaljivali i zvali je da češće dolazi u Beograd, samo su se nizali.
@eva.bosh morat cu cesce ovamo 🤭 #airportnikolatesla #beogradaerodrom #putovanja #srbija #beograd #balkanskaposla #aerodrombeograd #aerodromnikolatesla #zgodnežene #zgodnimomci ♬ original sound - Eva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: