Nova vest
Fudbal 1

20.5.2024.

23:55

Rio: Poćetino neće ostati u Čelsiju, Ten Hagu sledi otkaz

Rio Ferdinand, bivši defanzivac Mančester junajteda, dao je zanimljivu izjavu koja se tiče budućnosti menadžera Čelsija, Maurisija Poćetina.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ferdinand, koji poslednjih godina radi kao sručni komentator u Premijer ligi, na svom Jutjub kanalu je rekao da ima informacije da Argentinac naredne sezone neće biti na klupi londonskog tima.

Bez obzira što su "plavci" dobro završili sezonu i izborili se za plasman u Ligu Evrope, Rio kaže da nije siguran da će bivši strateg Totenhema ostati.

"Po onom što ja čujem o Maurisiju Poćetinu, nisam siguran da će biti u Čelsiju. Glasine koje do mene dolaze, nisam siguran da će sve dobro da se završi", kaže Rio.

On dodaje da se ne radi o tome da li Poćetino ima podršku navijača Čelsija.

"Njegova sudbina nije u njihovim rukama. U pitanju je klupska hijerarhija i moguće je da je odluka doneta među njima. Ako bih se kladio, išao bih na to da neće biti tamo i sledeće sezone", podvukao je Rio.

I sam Poćetino je ranije ovog meseca priznao da bi mogao da napusti Čelsi.

On je tom prilikom rekao da mesecima nije razgovarao sa vlasnikom Todom Boelijem i da nema jasnu viziju gde je u svemu tome i u kom pravcu klub planira da ide.

S druge strane, Ferrdinand takođe tvrdi da je će Mančester junajted otpustiti menadžera Erika ten Haga.

"Ne kažem ono što želim, samo da verujem da će se to dogoditi, mislim da će klub gledati na drugu stranu. Ne verujem da bi osvajanje FA Kupa bilo šta promenilo u očima ljudi iz Ineosa. Nisam pričao ni sa kim odatle, to je samo pretpostavka, ono što ja mislim", rekao je Ferdinand.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu