Život

Četvrtak, 14.09.2023.

09:05

Novak Đoković još jednom oduševio Srbiju: Najbolji teniser pokazao i drugi talenat VIDEO

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nakon spektakularnog dočeka u Beogradu, otišao je i na krštenje svog bratanca.

Izvor: B92, Alo.rs

Novak Đoković još jednom oduševio Srbiju: Najbolji teniser pokazao i drugi talenat VIDEO
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Novak Đoković je još jednom pokazao da je najbolji na svetu, ušao je u istoriju osvajanjem US Opena, a njegove suze na dočeku se i dalje prepičavaju.

Nakon velike proslave sa košarkašima i basketašima, Nole je imao proslavu krštenja malog Aleksandra, koju su organizovali Đorđe Đoković i Saška Veselinov. Pošto se završila ceremonija u crkvi, porodica je slavlje nastavila, a kadrovi su završili i na društvenim mrežama.

Video zbog kog je Đoković ponovo bio u centru pažnje je u trenutku kada se izuo i sa okupljenima zaigrao kolo.

Podsetimo, Saška i Đorđe su 12. septembra, na dan svoje godišnjice, krstili sina Aleksandra, a tom slavlju su prisustvovali samo najbliži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: