Život

Ponedeljak, 09.05.2022.

11:40

Putin besan, ljubavnica ponovo trudna?

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno je bio zaprepašćen kada je otkrio da je njegova ljubavnica ponovo trudna, objavljeno je juče u Moskvi, prenosi San (The Sun).

Izvor: B92

Putin besan, ljubavnica ponovo trudna?
Foto: Profimedia

Putin, koji u oktobru puni 70 godina, navodno već ima najmanje dva sina sa bivšom olimpijskom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38).

No, nije planirao više dece i rečeno je da je bio “iznenađen i povučen" kada je čuo da sa Kabajevom očekuje novo dete.

Izvori su tvrdili i da je Putin bio besan kada su se pojavile vesti dok se spremao da pokaže svoj ratni stroj na Paradi pobede na Crvenom trgu.
Foto: Profimedia
Ruski informativni kanal General SVR Telegram otkrio je tvrdnju da je Alina, inače prozvana najsavitljivijom Ruskinjom, trudna.

"Putin je saznao da je njegova ljubavnica opet trudna, a izgleda da to nije bilo planirano", pisalo je na Telegramu.

U komentaru na internet-stranici kanala stajalo je: "Ko je tata?"
Foto: Profimedia
Putin nikada nije priznao vezu s bivšom zastupnicom svoje stranke, a ranije je rečeno da se ona skriva u Švajcarskoj.

Lokalne novine objavile su da je tamo 2015. dobila sina, dok je drugog rodila u Moskvi 2019. godine.

Putin je dugo poricao vezu s Kabajevom, koja sada ima 38 godina. Sakrio je navodno tajnu porodicu od javnosti i nije bio prisutan ni na jednom porođaju. Jedno vreme se čak sugerisalo da je drugo dete blizanac. Ovaj podatak takođe ukazuje da je Kabajeva tajna ruska prva dama.
Foto: profimedia
Veruje se da je veza Putina i Kabajeve počela 2007. godine. Prethodno je ona osvojila zlato na Olimpijskim igrama 2000. godine, pre nego što je 2001. bila isključena zbog pada na doping testu.

Kabajeva se prvi put, otkako je počeo rat u Ukrajini, pojavila u javnosti prošlog vikenda u Moskvi i nosila je venčani prsten. Ruse je prošlog vikenda iznenadio novi izgled Kabajeve, što je podstaklo raspravu o nedavnoj estetskoj operaciji.

Državni Kosmopolitan rekao je da se "nešto stvarno promenilo na licu Kabajeve", dodajući da je "legendarna sportistkinja bila osetno lepša". No novine paze da je ne povezuju s Putinom.

Izvor ovih informacija navodno je lični prijatelj Kabajeve, koji takođe poznaje opstetričarku, neimenovanu sovjetsku lekarku i dugogodišnju švajcarsku državljanku koja je emigrirala iz Rusije. Ona je imala Putinovo puno poverenje, navode mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: