Život

Subota, 30.04.2022.

13:02

"Ona je genije", "Do pobede": Bez lavora i peškira - Konstrakta u novom ruhu VIDEO

Na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije pojavio se spot sa akustičnom verzijom numere "In corpore sano", koju je Ana Đurić Konstrakta snimila za "akustični banket" u okviru serijala "Evrovizijski haus parti".

Izvor: B92

Foto: Printskrin/TV Prva

Spot je izazvao polemiku, jer se potpuno razlikuje od dosadašnjih nastupa za pesmu "In corpore sano", a mnogi su pomislili da će u Italiji izostati sada već prepoznatljivi simboli Konstraktinog nastupa - lavor, peškiri i sapun.

Njih su u spotu zamenile gitare i voće, a cela scenografija podseća na čuvenu "Tajnu večeru" Leonarda da Vinčija.

"Ona je genije"; "Bolji su bili prethodni nastupi", "Jedva čekam Evroviziju", "Oduševljen sam, idemo do pobede", samo su neki od komentara ispod snimka.

Podsetimo, Konstrakta će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja 12. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: