Ledi Gaga prozvala Moskvu: "Rusi su bili i ostali glupi" VIDEO

Na društvenoj mreži Tviter kruži snimak koji je navodno nastao tokom džez nastupa Ledi Gage u Vegasu, a u kome se pevačica obraća zvaničnoj Moskvi, sa pitanjem zašto je nisu uhapsili kada su imali priliku, aludirajući na koncert koji je 2012. održala u ruskoj prestonici.

Život

Izvor: B92

Utorak, 26.04.2022.

12:13

Ledi Gaga prozvala Moskvu:
Foto: Profimedia

Međutim, to nije sve. Dok sedi za klavirom i započinje priču o Rusiji i Vladimiru Putinu, Ledi Gaga kaže publici: "Rusi su bili i ostali glupi". Zatim nastavlja: "Trebalo je da me uhapse kada su imali šansu", dodala je pevačica, nakon čega se čuo vrisak i aplaudiranje prisutnih. Ispod snimka iz Vegasa, na Tviteru je objavljen i isečak sa koncerta u Moskvi, na koji je Ledi Gaga mislila, a koji je održan 2012. godine, u okviru njene turneje "Born This Way". Tada je u planu bio kontroverzni ruski zakon koji zabranjuje "promociju homoseksualizma", zbog čega je pevačica bila upozorena da bi, kao osoba koja podržava LGBT zajednicu, mogla da bude uhapšena.

Bez interneta i hrane: Kako je poznata Srpkinja izvukla Ledi Gagu iz pakla droge

Zapravo, Gagin album po kome je turneja i nazvana "Born This Way" posvećen je upravo LGBT zajednici, a naslovna numera sadrži stihove: "Nije važno da li si bi, gej, lezbijka, trans, jer si takav rođen":

Tokom nastupa u Moskvi, Gaga se obratila publici pri tome izazivajući ruske vlasti da je uhapse.

Primio je metak zbog njenih pasa, a Lejdi Gaga ga ostavila na cedilu

"Kada je trebalo da krenem u Moskvu, rekli su mi da bih mogla da budem uhapšena. Uhapsite me! Nije me briga. Moskvo, da li bi pristala da te uhapse zbog slobode?", obratila se Gaga posetiocima na koncertu.

Ledi Gaga otvoreno o psihičkim problemima: "Plašila sam se da izađem iz kuće"

"Zovem se Ledi Gaga, imam 26 godina i dolazim iz Njujorka. Verujem da muškarci i žene zaslužuju da vole jedni druge podjednako. Uhapsi me, Rusijo, mene nije briga", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: