Oglasio se Vil Smit, prvi put posle šamara: "Neprihvatljivo i neoprostivo"

Vil Smit se ipak izvinio Krisu Roku jer ga je ošamario na dodeli Oskara nakon što se komičar našalio na račun Smitove supruge. Glumac je u objavi na Instagramu rekao da je njegovo ponašanje na svečanosti dodele nagrada bilo neprihvatljivo i neoprostivo.

Život

Izvor: B92

Utorak, 29.03.2022.

12:00

Oglasio se Vil Smit, prvi put posle šamara:
Foto:EPA/ETIENNE LAURENT

"Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo", započeo je on u svojoj objavi na instagramu.

Vilu Smitu se oduzima Oskar?

Nastavio je da su šale na njegov račun sastavni deo njegovog posla, ali da je na šalu o stanju njegove supruge reagovao emotivno.

Šta se desilo odmah posle šamara Vila Smita VIDEO

"Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris", napisao je Smit. "Bio sam izvan sebe i pogrešio sam."

"Takođe bih želeo da se izvinim Akademiji, producentima ceremonije, svima koji su bili prisutni i gledaocima širom sveta. Takođe bih želeo da se izvinim porodici Vilijams i svojoj 'Kralj Ričard' porodici. Duboko žalim što je moje ponašanje upropastilo nešto što je trebalo da bude predivan događaj za sve nas", napisao je glumac na Instagramu.

Reakcije glumaca na incident na dodeli Oskara – "velika šteta", Nikol Kidman izbezumljena FOTO
Tokom svog govora Rok se našalio na račun Džejde Smit zbog njene ćelavosti. Uporedio ju je s G. I. Jane, popularnim filmskim likom koji je na velikom platnu tumačila na ćelavo obrijana Demi Mur.

Oglasila se policija - da li će Vil Smit "popiti" prijavu?

"Džejda, volim te. G. I., drugi nastavak, jedva čekam da vidim", kazao je Rok.

Međutim, njegova šala je teško pala Vilu jer se Džejda već neko vreme bori s bolešću zbog koje je na delovima glave ostaje bez kose, o čemu je i javno govorila.

Šamar Vila Smita – gluma ili nešto drugo? "Video sam svojim očima"

Smit se tokom prenosa uživo popeo na binu i udario Roka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smitove supruge. Manje od sat vremena kasnije, Smit je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Ričard". Ranije se oglasila Akademija filmske umetnosti i nauka, koja ima 9.900 članova. Prvo je samo osudila Smitove postupke a potom poručila da će ipak pokrenuti postupak jer glumac mora da snosi posledice za učinjeno.

Vil Smit uživao na zabavi kao da se ništa nije desilo VIDEO

"Zvanično smo započeli istragu incidenta i istražićemo dalje radnje i posledice u skladu s našim pravilnikom, standardima ponašanja i kalifornijskim zakonom", dodala je Akademija.

Kršenja pravilnika mogu rezultirati suspenzijom ili izbacivanjem iz Akademije, oduzimanjem nagrade ili suspenzijom za buduće nagrade.

Jutjuber hoće da organizuje boks meč za Smita i Roka: "Nudim 15 miliona dolara ako pristanete"

SAG-AFTRA, sindikat koji zastupa glumce, nazvao je Smitove postupke neprihvatljivim i da je bio u kontaktu s Akademijom i televizijskom kućom ABC kako bi osigurao da se ovo ponašanje na odgovarajući način reši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: