Sukob dvojice repera ne prestaje: Kanje Vest objavio Drejkovu adresu

Rivalstvo između repera Kanjea Vesta i Drejka ne prestaje, a čini se i da im ne ponestaje ideja kako međusobno da se "isprozivaju".

Život

Izvor: B92

Utorak, 24.08.2021.

15:01

Sukob dvojice repera ne prestaje: Kanje Vest objavio Drejkovu adresu
Foto: Profimedia

Poslednji korak napravio je Kanje kada je, u nedelju, 22. avgusta, na svom Instagram nalogu objavio Drejkovu kućnu adresu.

Iako je objava brzo obrisana, Vest je podelio kriptovani post koji sadrži snimak ekrana mape sa lokacijom za koju se pretpostavlja da je Drejkova vila u Torontu, a ispod nje je navedena puna adresa. Kanjeov post nije sadržao nikakav tekst, a Drejk je "odgovorio" u istom maniru - na Instagramu je, bez objašnjenja, postavio snimak sebe kako se smeje i odmahuje glavom, dok sedi na suvozačevom mestu u kabrioletu. Najnoviji deo Vestove i Drejkove svađe, koja inače datira od 2009. godine, dogodio se 20. avgusta kada je objavljena Drejkova nova pesma "Betrayal" u kojoj se jedan deo odnosi na Kanjea.

Reper mu nije ostao dužan pa je javno podelio grupno dopisivanje u kome je citirao delove Drejkove pesme i napisao: "Živim za ovo. Ceo život su me za*e*avali štreberski džokeji poput tebe. Nikada se nećeš oporaviti. Obećavam ti".

Čarki između dvojice repera bilo je i ranije. Jednom je Drejk pitao kolegu kada će ponovo početi da pravi "sekularnu" muziku, a prošlog septembra je ismevao Vestov izbor datuma za objavljivanje albuma "Life Is Good", nakon čega je Kanje od njega zahtevao izvinjenje.

Drejk misli da gubi kosu zbog kovida FOTO

Navodno će Vest 27. avgusta izbaciti svoj dugo odlagani deseti album, "DONDA", dok sa druge strane, Drejk najavljuje da će svoj šesti album "Certified Lover Boy" objaviti negde pre kraja godine.

On je u julu potvrdio da je album gotov i da je "na putu", a fanovi su spekulisali da bi mogao biti objavljen istog dana kada i "DONDA".

Takođe, prema pisanju amerilkih medija, razlog njihovog sve većeg neprijateljstva je i to što je Drejk "bacio oko" na Kim Kardašijan, bivšu Kanjeovu suprugu, kojoj je, navodno, slao intimne poruke.

Kim Kardašijan i Kanje Vest "priznali da im je brak gotov"

Osim toga, Drejkovi fanovi tvrde kako je kanadski reper u svojim pesamama aludirao na to da je imao intimne odnose sa rijaliti zvezdom, a Kanjeu se nije svidelo što Drejk to nikada nije negirao, zbog čega je njihov sukob inicijalno i nastao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: