Politika 5

03.05.2024.

7:20

Vučić položio cveće u školi "Vladislav Ribnikar": "Godina od nezapamćene tragedije" FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u školi "Vladislav Ribnikar" na godišnjicu ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole.

Izvor: B92.net

Vučić položio cveće u školi "Vladislav Ribnikar": "Godina od nezapamćene tragedije" FOTO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

Vučić je na svom Instagram profilu, uz fotografije napisao:

"Pre tačno godinu dana, svanulo je poslednje školsko jutro za naših devet anđela i čoveka koji ih je čuvao i o njima očinski brinuo.

Prošla je godina od nezapamćene tragedije koja je ostavila neizbrisiv ožiljak na duši cele zemlje, ali nisu prošli bol, neverica i neizmerna tuga.

Iza bezumnog čina koji je u trenu ugasio živote, budućnost i snove Ane, Sofije, Mare, Andrije, Bojane, Angeline, Eme, Katarine, Adriane i njihovog čika-Dragana, ostala je praznina, ali i strašna opomena celom društvu da svim snagama čuvamo našu decu od svakog zla, opasnosti i pretnje.

Na to nas obavezuju njihovi snovi i sve ono što su mogli da postanu.

Učinićemo sve da se kao zemlja uzdignemo posle ovog užasa koji nas je zadesio.

Izražavam iskreno i najdublje saučešće porodicama ubijenih.

Neka počivaju u miru".

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

19 h

Podeli: