Život

Petak, 02.07.2021.

09:37

Da li se raspada kula od karata?

"Bessemer Trust", firma za finansijski menadžment imenovana za konzervatora u finansijskim poslovima Britni Spirs, zatražila je da bude povučena iz te uloge.

Izvor: B92

Da li se raspada kula od karata?
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Nakon eksplozivnog svedočenja 39-godišnjakinje prošlog meseca, firma, koja je imenovana da nadgleda njene finansijske poslove zajedno sa njenim ocem Džejmijem Spirsom, podnela je sudske dokumente kako bi se povukla iz ove konzervatorske prakse.

U sudskom saslušanju, pevačica je rekla sudiji da želi da se starateljstvo okonča, opisujući ovakav aranžman kao "nasilnički" i tvrdeći da je pod ograničenjima koja uključuju zabranu rađanja dece i venčanja.

Britni Spirs nije uspela: Sud odlučio - otac ostaje staratelj

"Bessemer Trust" iz Kalifornije nakon njenog svedočenja traži da se povuče - i to po hitnom postupku.

Firma je navela "promenjene okolnosti", rekavši da je Britnino svedočenje jasno stavilo do znanja da ona ne pristaje da njen otac bude njen staratelj.
Foto: Profimedia
"Međutim, kao rezultat svedočenja na saslušanju 23. juna, podnositeljka predstavke postala je svesna da se štićenica protivi nastavku njenog konzervatorskog mandata i želi da prekine konzervatorski rad", navodi se u dokumentu.

Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

"Podnosilac predstavke je čuo štićenicu i poštuje njene želje", dodaje se.

Sud je kompaniju na tu ulogu imenovao u novembru, ali najnoviji zakonski podnesak otkrio je da čeka dodatne papire pre nego što je mogla da deluje u njeno ime - koji je podnet tek ove nedelje.

Posle zahteva firme, Džejmi će ostati kao jedini staratelj, sa Džodi Montgomeri, negovateljicom pevačice.

Podsetimo, Britni se putem video-snimka obratila sudu 23. juna, a prilikom saslušanja nazvala je "zlostavljanjem" sve što joj se dešava, a oca je kritikovala jer zbog njega ne može da se uda i da dobije bebu. Ovo je bio prvi put da Britni javno istupa od 2008. godine, kada je doživela nervni slom, i kada je prvi put lišena radne sposobnosti i stavljena pod starateljstvo njenog oca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: