Aktuelno 5

25.05.2024.

13:09

Sara Ferguson pobesnela u Kanu pa vikala na okupljene: "Stanite, svi da ste ućutali, odmah" VIDEO

Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, ozbiljno se razbesnela zbog okupljenih gostiju na velikoj dobrotvornoj zabavi amfAR-a, koja se svake godine održava tokom Kanskog filmskog festivala.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Sara Ferguson pobesnela u Kanu pa vikala na okupljene: "Stanite, svi da ste ućutali, odmah" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Svake godine, bogati i poznati prikupljaju novac za ovu neprofitnu međunarodnu organizaciju koja finansira naučnike koji istražuju HIV/AIDS u potrazi za novim terapijama, lekovima i prevencijom. To je jedan od najvažnijih društvenih događaja tokom najpoznatijeg filmskog festivala na svetu. Ove godine je to bilo 30. jubilarno, veče.

Ferguston se tokom svog govora zahvalila Simonu de Puriju, poznatom švajcarskom kolekcionaru i trgovcu umetničkim delima koji je poklonio portret pokojne britanske kraljice Elizabete Druge, njene svekrve, za dobrotvornu aukciju. Inače, portret je prodat za 475.000 dolara. U jednom trenutku, 64-godišnja vojvotkinja počela je da spušta mikrofon i ponavlja: ​​"Stani, stani, stani".

"Svi treba da ćute, odmah",  rekla je tada ljutito Fergi, kojoj je jasno smetalo što mnogi u publici nisu obraćali pažnju na dešavanja na sceni. Nije mogla da podnese takvu grubost. Ona se obratila onima koji "već razmišljaju o sledećoj zabavi".

"Tišina! Neverovatni Simon de Puri je uradio sjajan posao, ovo je izuzetno i želim da kažem svima ovde stani, stani, stani", rekla je Ferguson.

"Jeste li videli da sam sklonila mikrofon... Zbog svih vas koji govore: "Hoću da idem, gde je sledeća zabava? Šta ćemo dalje?", grdila je bučnu gomilu: "Šta bih rekla, zašto smo ovde? Kakva je naša budućnost i zašto ne radimo na tome da ova planeta bude bolja za buduće generacije", upitala je okupljene.

Ferguson se takođe izvinila budućim generacijama za "totalno uništenje sveta" u kome će morati da žive i zahvalila amFAR-u na svemu što rade.

Na snimku se može čuti nemirna publika, ali i veliki krug podrške, kao i veoma ljuta vojvotkinja.

Čini se da bivša supruga osramoćenog britanskog princa Endrua nije jedina kojoj su pritisak podigli slavni gosti, oni koji ovo gala veče koriste uglavnom za samopromociju i pokazivanje luksuznih toaleta.

Glumica Demi Mur, najavljujući senzacionalnu Šer, bila je prilično oštra.

"Želim da vidim da li je ovo trenutak koji smo svi čekali. Samo želim da se uverim da ste zaista uz mene", rekla je.

Zastala je nakon što je neko iz publike odlučio da je ismeje.

"Da li ste vi neki dobitnik Emija", dobacio je neko, na šta je Demi odgovorila: "Nisam jeb**o ni mislila..."

Taj njen komentar izazvao je gromoglasan aplauz.

Prema prvim podacima, za amFAR je ove godine na aukciji prikupljeno više od 15 miliona evra.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: