Zatvor za ruskog jutjubera koji je ubio devojku, i to - uživo

Ruski jutjuber Stanislav Rešetnjak proglašen je krivim za nanošenje teške telesne povrede svojoj devojci, koja je kasnije umrla tokom prenosa uživo.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 28.04.2021.

08:35

Zatvor za ruskog jutjubera koji je ubio devojku, i to - uživo
Foto: Profimedia

Okružni sud u Ramenskom okrugu u Moskovskoj oblasti proglasio je ruskog Jutjubera Stanislava Rešetnjaka (Riflej) krivim za nanošenje teške telesne povrede svojoj devojci, koja je kasnije umrla tokom prenosa uživo, saopštio je danas portparol regionalnog tužilaštva.

"Sud je osudio Rešetnjaka na šest godina u zatvoru visoke bezbednosti", rekla je portparol Natalija Grigorjeva za TAŠ.

Podsetimo, jutjuber je uhapšen u decembru prošle godine nakon mučnog prenosa uživo u kojem je njegova trudna devojka preminula, jer su njegovi gledaoci platili da je podvrgne okrutnom zlostavljanju. Stas Riflej, odnosno, Stanislav Rešetnjak, primorao je Valentinu Grigorijevu da izađe na balkon noseći samo donji veš. Spoljna temperatura je bila ispod nule. Gledalac prenosa uživo je 30-godišnjem Rifleju platilo 1.000 američkih dolara kako bi zlostavljao Valentinu, navodilo se u izveštaju "Buzzmedia" krajem decembra nakon što se incident desio.

Za Valentinu (28), koja je bila u ranoj fazi trudnoće, mislilo se u tom trenutku da je preminula od posledica hipotermije, da bi kasnije obdukcija pokazala da je Valentina preminula od posledica "stravičnih povreda glave", a Riflaj je na sudu priznao da ju je udario na dan kada je preminula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: