Aktuelno 6

26.04.2024.

12:26

Kim Kardašijan u Beloj kući FOTO

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan razgovarala je sa potpredsednicom SAD Kamalom Haris o reformi krivičnog pravosuđa na okruglom stolu u organizaciji Bele kuće, prenosi AP.

Izvor: Tanjug

Kim Kardašijan u Beloj kući FOTO
Tanjug/AP Photo/Susan Walsh

Podeli:

Agencija navodi da je na okruglom stolu održanom u četvrtak naglašen napor američke administracije kada je reč o reformi krivičnog pravosuđa.

Bela kuća je na okrugli sto pozvala i četiri osobe koje je predsednik SAD Džozef Bajden pomilovao prethodne nedelje. Haris, bivša tužiteljka, rekla je prisutnima da "veruje u moć iskupljenja".

Kardašijan je posećivala Belu kuću i dok je Donald Tramp bio predsednik SAD do novembra 2021. godine, pošto je prethodno uspostavila saradnju sa Trampovim zetom, Džaredom Kušnerom, koji se bavio pitanjima krivičnog pravosuđa, navodi AP.

Tramp je u objavi na svojoj društvenoj mreži u novembru prošle godine nazvao Kardašijan "najprecenjenijom poznatom ličnosti na svetu", na osnovu anegdota iz nedavno objavljene knjige novinara ABC njuza, Džonatana Karla.

Tanjug/AP Photo/Susan Walsh

"Mislim da mu nisam baš simpatična. Ali, okej sam sa time" rekla je Kardašijan ranije ove nedelje povodom te Trampove izjave.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: