Preminuo mu je sin, a potom i supruga: Džon Travolta iskreno o porodičnim tragedijama

Džon Travolta je u novom iskrenom intervjuu razgovarao o bolu nakon tragične smrti svoje supruge Keli Preston.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

11:11

Preminuo mu je sin, a potom i supruga: Džon Travolta iskreno o porodičnim tragedijama
Foto: EPA-EFE/ DAN HIMBRECHTS

Glumac (67) je izgubio "prelepu suprugu" u julu 2020. godine nakon što je preminula od raka dojke u 57. godini nakon dvogodišnje borbe sa tom bolešću.

Životi Džona i Keli već su bili u senci tragedije kada je njihov šesnaestogodišnji sin Džet preminuo nakon epileptičnog napada u njihovoj vikendici na Bahamima 2009. godine.

Govoreći o svojim iskustvima, glumac je rekao da je tugovanje "lično" i da je važno da ga drugi ne "komplikuju" svojim.

"Žal je individualna, a doživljaj svog puta je ono što može dovesti do izlečenja", rekao je travolta.

"Ovo se razlikuje od tuđeg puta. Najvažnija stvar koju možete učiniti da biste pomogli drugome kada je u žalosti je da im omogućite da to prožive i da to ne komplikujete sa vašim. To je moje iskustvo", dodao je.
Foto: EPA-EFE/ FRANCK ROBICHON
Dodao je da je najbolje što može da se uradi je pokušati da se dođei do onog dela života koji omogućava radost, poput plesa, muzike i ljudi.

Džon je takođe govorio o svoje dvoje dece - Eli (21) i Benu (10), koje je imao sa pokojnom suprugom Keli.

"Osiguraću budućnost svoje dece, pomagaću im u onome što žele da rade svojim životima. To je ono što sada radim sa Elom sa njenim filmovima i učim je da radi u toj profesiji. Ben ima jedva deset godina. Želim da mu pomognem da se razvija jer je pred njim ceo život", naveo je.

Govoreći o pandemiji koronavirusa, Travolta je priznao da mu je to što je slavan već pomoglo da se "obuči" za kovid-krizu.

"Slava je ono što me je istreniralo za ovu 2020. godinu Kad ste poznata ličnost, živite u mehuru, zatvoreni od svih", iskren je glumac.

U julu 2020. slomljeni Džon odao je počast "mojoj prelepoj ženi" Keli nakon što je umrla od raka dojke u 57. godini.

Keli je preminula "vodeći hrabru borbu uz ljubav i podršku mnogih", rekao je glumac dok je prvi put progovorio o dvogodišnjem iskustvu bitke sa rakom svoje supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: